lauantai 20. elokuuta 2011

Koiranäyttelyt ja Veljeni Ossi

Olemme kierrelleet lähiseudun näyttelyitä turistina ja opettelemassa käyttäytymistä näyttelyalueella.
La 13.8 oli vuorossa Joensuun Elokarelia 2011 KV näyttely. Paikalla olikin taas muutamia Kerryjä joiden valmistautumista ja esiintymistä seurasin mielenkiinnolla.
Yritin tutustua myös kajaanilaiseen vähän vanhempaan kerry herraan Santtuun, mutta kemiamme ei oikein tuntunut kohtaavan ja Santtu oli vähän hermona, koska oli ottanut yhteen vähän aikaisemmin vehnäkämppiksensä kanssa. Näyttelyssä oli kivaa ja sää suosi sielläkin.

Näyttelyistä ajelimme Outokumpuun jossa asustaa veljeni Orson eli Ossi. Isännät olivat sopineet tärät läheiselle urheilukentälle jonnekka mennessä tapasimmekin! Olipa riemullista tavata saman ikäinen ja samoista asioista kiinnostunut lajitoveri. Alkuun leikkimme karkasi käsistä ja isännät joutuivat hieman irrottelemaan meitä takajaloista vetämällä, mutta sitten opimme leikkimään vähän siivommin. Taisi isännätkin valvoa vähän tarkemmin että meillä ei mene liian totiseksi... hauskaa oli ja useampi tunti vierähti. Kuulin kun isännät sopivat että yritetään tavata vähintään kerran kuussa, toivottavasti tämä toteutuu.

Mä edessä ja Ossi taustalla <3






Konkareita menossa kehään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti