lauantai 14. toukokuuta 2011

Kasvupyrähdys

Hei kaikki pitkästä aikaa. Olemme emännän kanssa aamupäivä lenkeillä päässeet tutustumaan moniin uusiin lajitovereihin. Sekään ei aina ole oikein helppoa... erään pennun sain jo vähän leikkimään kanssani, mutta sitten se oksensi? Vanhempi koira taas oli ihan mykkänä ja kun iloisesti haukahdellen koitin sitä saada mukaan peliin, niin se hermoistui. Emäntä väitti että 5 cm toisen kuonosta on liian vähän jos haukutaan. Tiedä sitten.

Kokoa on tullut melko vauhdilla viime päivinä ja karva kasvaa että suhina kuuluu. Minulla on kuulemma ensi viikolla meno jonkun tädin luo trimmaukseen. Vähän jänskättää sekin. Isäntä mittaili toissa iltana että painan joku rapia 11Kg ja säkäkorkeus oli kuulemma 41 cm, ilmankos alkaa olla välillä melko miehinen olo.

Omaa sänkyä en sitten avannutkaan, huomasin että siitä saa hyvän tyttöystävän. Emäntä koittaa suihkuttaa meidän päälle vettä jollakin sumutepullolla, jos yritän viettää laatuaikaa 'tyttöystävän' kanssa. Mitäs osti halvimman sumuttimen jostain halpahallista, häh-hää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti