keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kevät koittaa

Ohops, jopa aika on rientänyt siivillä. Kaikki aika on mennyt ulkoiluun ja kaiken uuden opetteluun. Olemme pärjänneet tosi hyvin tämän uuden oman perheen kanssa. Olen 'oppinut' kaikenlaisia istu,tassu ym. perusjuttuja. Ilkeyksiä en ole tehnyt, ainut minkä sisälmys meinaa askaruttaa on oma peti. Pienikin se alkaa jo olla, joten taitaa joutaa avata se.

Kävimme rokotuksella ja viikon päästä olisi vihdoin lupa alkaa tutustumaan toisiin koiriin perusteellisemmin. Hieman olen tarkkaillut naapurissa asuvia koiria ja muutamalle olen vähän vastannutkin kun ne aikansa jaksavat huudella. Näkyy saavan aika hyvin hermostumaan naapurin koiran kun ei ole huomaavinaankaan sitä ja kulkee vaan tontin rajoja pitkin.

Ovat neuvoneet minua että rajojen yli ei saa mennä, kai sama koskee myös naapurin ihmisiä? Yksi ei meinannut uskoa oikein millään, meinasi pitää jo hermostua oikeasti.

Viimeisestä lumipenkasta tein oikein mahtilöydön, siellä oli punainen pallo! Sen kanssa oli hauskaa niin kauan kuin se kesti. Varmaan joku 5min. Nyt on ollut pelikaverina jo ilmaton sekin, mutta kestävä nahkainen jalkapallo. Ihmiset potkii ja minä 'tapan' sen vauhdista. Hauskaa tuntuu olevan kaikilla.

Olemme käyneet jossakin crossiradalla missä Valtteri ajaa jollakin ihmeellisellä ja kohtuu paha äänisellä rakkineella. Nuo vehkeet ei minua oikein jaksaneet innostaa, mutta parasta siellä on ollut kun on päässyt irti, siis ihan ilman mitään naruja kaulassa! Aika makeeta ja siksi olenkin ollut siinä hommassa todella varuillani että tottelen isäntää ja emäntää pilkulleen. En halua pilata tätä hommaa, sen verran kivaa se on!

Tuossa välillä oli vähän ruokahaluttomampi hetki mutta sitten eräänä päivänä ruokahalu heräsi oikein kunnolla... söin niin paljon että maha turposi palloksi ja ihmiset ryntäilivät jostakin syystä aina välillä pois olohuoneesta jonka lattialla makasin.

Nyt onkin kiiruhdettava taas ulos, tänään ei ole tullut pissattua tai kakattua sisään. Kai nuo ihmiset alkavat ymmärtää milloin pitää mennä ulos.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti