keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Sadepäivä Savossa

Tänään oli sateinen päivä. Minua sade ei haitannut. Oikeastaan oli tosi kiva käydä ulkona reippailemassa, ei tuullut enää niin kuin aikaisemmin. Nukuimme tänäänkin emännän kanssa ulkoilun ohessa päiväunet, se on aika kiva kun ei tarvitse yksin olla päivällä. Emäntä testasi pariin otteeseen miten viihdyn hetkisen yksi kotona ja se meni ihan kivasti, välillä on hyvä olla omissa oloissakin. Ruoka ei oikein tänään maistunut, mistähän johtuneekaan.

Testailin tänään kotiin tulevia että mitä reagoivat jos annan pari terävää haukkua kun tulevat kotiin. Valtterilla piti pokka hyvin siinä 'en huomaa sinua' leikissä. Isännällä ei mennyt ihan niin hyvin... se meni ihan sekaisin haukuista ja alkoi höpisemään heti jotakin. Se sai haukkuja sitten myös emännältä, kertoi myöhemmin että on kyllä jo tottunut niihin.

Emilia käytti minua ulkona myös ja halusin ilahduttaa sitä ja teinkin pissan ulos. Valtterin kanssa käydessä olikin oikein hyvä kunto ja ajoin oikein kunnon rallia pyykkinaru/hihna yhdistelmässä, aika hyvä keksintö.
Tänään meidän piti mennä Valtterin ja isännän kanssa tutustumaan hieman koirakentälle, mutta kun satoi niin touhusimme kotona. Tytöt olivat ratsastamassa ja me pojat olimme ulkona. Tyttöjen tultua lähdimme autoilemaan. Taas se hieman jännitti alkumatkasta, mutta sitten helpotti. Tulomatkalla uskaltauduin jo hieman nousemaan penkiltä ja tutkimaan maisemia. Ei koirakentälläkään näkynyt olevan ketään.

Isäntä testasi taas minua oikein kunnolla, paistoi makaraa takassa ja paistamattomat makkarat olivat lautasella takan edessä. Lähestyin niitä ja se komensi että ei. Kävelin ohi vilkaisematta niihin ja sen jälkeen en edes katsonut siihen suuntaan. Kyllä se vilkuili minua ihmeissään.

Nousin tänä iltana taas omatoimisesti portaat yläkertaan, piti käydä sanomassa hyvät yöt lapsille. Tämä oli jo toinen kerta kun kiipesin nuo älyttömän jyrkät portaat yksin ylös. Huomenna kuulemma isäntä tekee portin että en yksin hortoilisi portaissa... tyhmää. Ekalla kerralla en edes huomannutkaan että yläkerrassa asuu kaksi muuta jamppaa, kuulemma Pete ja Pate. Valkoisia ovat ja sanovat niitä Gerbiileiksi. Ihan ok tyyppejä, kunhan pysyvät siellä omassa lasikodissaan...

Nyt on iltalenkin aika, aamulla alkaa kuulemma isäntä kolisemaan karvan yli kello viisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti